Bestelling binnen 48u verzonden | Samples bij elke bestelling | Vanaf €100 GRATIS verzending & geschenkje!

  • No products in the cart.
SKINBAR

Skintake huidanalyse

Struggle jij met huidproblemen zoals acné, roodheden of pigmentatie? Of wil je starten met een (anti-aging) huidverzorgingsroutine, maar weet je niet goed wat je nodig hebt? Dan is de first step altijd een Skintake, onze gespecialiseerde huidanalyse die jou een diepgaand inzicht in je huid biedt.

OBSERV 520X SKINTAKE

De Observ 520x is een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende lagen van je huid er echt aan toe zijn. We analyseren dus niet enkel wat er zichtbaar is van buitenaf, maar ook de geheimen van je huid binnenin. Zo kunnen we een behandelingsplan opstellen, productadvies geven en jouw (intrinsieke) huidproblemen gericht en doeltreffend aanpakken.

Het Observ-toestel brengt met 9 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Een nieuwe wereld die zichtbaar wordt. Je ziet bijvoorbeeld of er sprake is van UV-schade, verstopte poriën, pigmentatie stoornissen, actieve bloedcirculatie of hoge talgklierproductie. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief en professioneel behandelplan. 

TIP!

Start je na jouw Skintake met een behandelingskuur bij Pastelle of koop je producten aan voor minimum 120 euro? Dan vervalt het bedrag van de Skintake en is jouw huidanalyse dus volledig gratis.