Bestelling binnen 48u verzonden | Samples bij elke bestelling | Vanaf €100 GRATIS verzending & geschenkje!

  • No products in the cart.
SKINBAR

Skintake huidanalyse

Struggle jij met huidproblemen zoals acné, roodheden of pigmentatie? Of wil je starten met een (anti-aging) huidverzorgingsroutine, maar weet je niet goed wat je nodig hebt? Dan is de first step altijd een Skintake, onze gespecialiseerde huidanalyse die jou een diepgaand inzicht in je huid biedt.

LIGHTSKIN SKINTAKE

De Lightskin Skintake is een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende lagen van je huid er echt aan toe zijn. We analyseren dus niet enkel wat er zichtbaar is van buitenaf, maar ook de geheimen van je huid binnenin. Zo kunnen we een behandelingsplan opstellen, productadvies geven en jouw (intrinsieke) huidproblemen gericht en doeltreffend aanpakken.

 

Het Lightskin-toestel heeft een hoge resolutie 15-Megapixel camera en een intelligente diagnostische software waarmee we jouw huid analyseren. We nemen foto’s van je huid met drie soorten licht, en kunnen zo tien mogelijke huidproblemen detecteren.

  • RGB-licht analyseert verwijde poriën, zichtbare pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.
  • UV-licht brengt sebum (talg) en acné naar voren, toont onderhuidse pigmentatie, zonneschade, het hydratatieniveau, gevoelige plekjes en roodheden in je teint.
  • Gepolariseerd licht neemt de huidtextuur en onregelmatigheden onder de loep. 

TIP!

Start je na jouw Skintake met een behandelingskuur bij Pastelle of koop je producten aan voor minimum 120 euro? Dan vervalt het bedrag van de Skintake en is jouw huidanalyse dus volledig gratis.

WIJ ZIJN MET VERLOF!

Vanaf 10 juli t.e.m. 25 juli genieten wij van onze vakantie.

Tijdens deze periode kan je nog steeds producten bestellen.

Jouw bestelling zal verzonden worden van zodra we weer open zijn.

We verwelkomen je heel graag weer vanaf 26 juli.

Bedankt voor het begrip,
Liefs het Pastelle-team