Bestelling binnen 48u verzonden | Samples bij elke bestelling | Vanaf €100 GRATIS verzending & geschenkje!

  • No products in the cart.
BEAUTY EN HUIDVERBETERING

Welkom bij Pastelle

Welkom bij Pastelle, een professioneel schoonheidssalon in Tessenderlo met focus op feelgood. Vanbinnen én vanbuiten. Bij ons geniet je van een welverdiend rustmoment en stap je de deur uit met een extra boost of confidence.

DE ULTIEME FEELGOOD

Pastelle is er voor vrouwen die zichzelf willen en durven verwennen. Bij ons kom je niet alleen langs voor een professionele beautybehandeling of een verzorging, maar geniet je tegelijkertijd van een me-time moment én stap je buiten met extra zelfvertrouwen

Hoe we daarvoor zorgen? Ten eerste door te focussen op kwaliteit. Onze behandelingen zijn stuk voor stuk professionele treatments voor huidverbetering, lichaamsverzorging en beauty. We bieden een totaalbeleving aan die hoogwaardig en diepgaand is, maar ook ontspannend en toegankelijk. 

Pastelle staat erom gekend om altijd wel iets nieuws en innovatiefs in huis te hebben. Maar dat doen we wel stevig onderbouwd. Om ons aanbod samen te stellen, zowel qua behandelingen als producten, maken we steeds een grondige afweging op basis van prijs-kwaliteit, exclusiviteit en feelgoodfactor. 

 

Daarnaast hechten we groot belang aan het opbouwen van een echte Pastelle-community. Het persoonlijke, hartverwarmende contact met onze klanten draagt bij aan de relaxte en positieve sfeer die je bij ons ervaart. En dat stopt niet wanneer je de behandelruimte verlaat: opvolging, producten voor thuis en regelmatige posts op social media zijn net zo belangrijk als jouw ervaring bij ons in het salon. 

NATURELLE SCHOONHEID

Pastelle gaat voor naturel. We houden van een extraatje, maar willen vooral dat elke vrouw zich goed voelt in haar vel. Ook zonder make-up. Daarom focussen we op kwalitatieve huidverbetering en een relaxte, positieve mindset.

 

Hoewel we houden van een extraatje, staat naturelle schoonheid bij Pastelle voorop. Ja, we voeren (S)PM, hennabrows en andere cosmetische behandelingen uit. Maar in de eerste plaats willen we dat jij je goed voelt in je vel, ook zonder make-up. Daarom focussen we op diepgaand skincare advies en huidverbeterende behandelingen, naast het accentueren van je natural beauty

Pastelle ademt zachtheid. Dat merk je ook meteen aan de cleane uitstraling van ons salon. Bij ons zal je niet snel aankloppen voor extravagante glitter en glamour, wel voor een verzorgde look en een langhoudend resultaat. We houden ervan om jou te zien stralen als wie je écht bent! 

Het Pastelle Team

Pastelle werd in 2018 opgericht door Rani Van Roey. Sindsdien is Pastelle uitgegroeid tot een allround salon in Tessenderlo, gespecialiseerd in huidverbetering en (semi)permanente make-up. We zijn een vernieuwend, jong en innovatief team vol ambitie en een gezonde nieuwsgierigheid naar wat er leeft in de beautywereld.

skincare-specialiste

Ilke

De zachte persoonlijkheid en zorgzaamheid van Ilke dragen ongetwijfeld bij aan de Pastelle-ervaring. Haar droom was als kind al om met schoonheid aan de slag te gaan en die droom kan ze bij Pastelle met veel liefde uitvoeren. 

 

Ilke is onze skincare-specialiste. Of je nu op zoek bent naar een antwoord op jouw huidproblemen of je gewoon een fijn feelgood moment wil boeken, Ilke staat voor je klaar met een warme aanpak en diepgaand advies. De huid heeft voor haar geen geheimen meer en ze legt je maar al te graag in de watten voor een huidverbeterende behandeling mét resultaat. 

“Mensen verder helpen met het juiste advies over producten en behandelingen, daar haal ik écht voldoening uit,” zegt ze zelf. “Mijn doel is om alle klanten zich – letterlijk – goed in hun vel te laten voelen.”

eigenaresse

Rani

Rani noemt zichzelf geen zelfstandige, wel een rasechte ondernemer. Ze was als kind al iemand met oog voor schoonheid en detail. “Wanneer mijn kleuterjuf naar de kapper was geweest, kreeg ze van mij steevast een compliment,” lacht ze. Die passie ontplooide zich uiteindelijk in het volgen van een allround schoonheidsopleiding en later in de oprichting van haar eigen salon Pastelle. 

 

Binnen het Pastelle-team is Rani gespecialiseerd in wenkbrauwen en (semi)permanente make-up, zowel voor zij die een extraatje willen als vrouwen die bijvoorbeeld door een ziekte of chemokuur hun haar verloren. Met haar beautyskills wil Rani elke vrouw in de watten leggen en haar mooi doen voelen. Net daarom specialiseert ze zich op dit moment in areola-tattoos, cosmetische tepels voor vrouwen die door een borstamputatie hun tepel hebben verloren. 

Rani is een ambitieuze perfectionist die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor Pastelle. Ze houdt van het klantcontact en de vertrouwensband die ze doorheen de jaren heeft opgebouwd met de Pastelle-community.

feelgood-specialiste

Silke

Zelf noemt ze zich een ‘prullemieke’, maar wij kennen Silke gewoon als een mooimaker in hart en nieren. Haar job als schoonheidsspecialiste kwam dus ook niet uit de lucht gevallen. Al sinds ze klein was vond ze het fijn om nagels te lakken, make-up aan te brengen en leuke kapsels te creëren. 

 

Silke is ook kapster van opleiding, maar zelf geeft ze aan daar te perfectionistisch voor te zijn. “Geef mij maar het fijnere werk. In wenkbrauw- en wimperstyling komt mijn perfectionisme helemaal tot zijn recht en biedt het alleen maar voordelen.” 

Silke leer je kennen als je bij ons langskomt voor een beautybehandeling. Wenkbrauwen, wimpers of tanden bleken? Silke has got you covered!