Bestelling binnen 48u verzonden | Samples bij elke bestelling | Vanaf €100 GRATIS verzending & geschenkje!

  • No products in the cart.
SKIN

AHAVA Gelaatsverzorgingen

Pastelle is fan van naturel én van natuurlijk. Daarom kozen we om onder andere de natuurlijke skincare van AHAVA op te nemen in ons assortiment, inclusief de deugddoende gelaatsverzorgingen. AHAVA (Hebreeuws voor liefde) werd opgericht in 1988 en maakt verzorgingsproducten op basis van mineralen uit de Dode Zee. De kracht van elk product zit in het exclusieve bestanddeel ‘osmoter’, een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee-mineralen dat de huid hydrateert en doet opleven. Kies een gelaatsverzorging van AHAVA op basis van jouw leeftijd, huidtype en huidconditie. Elke verzorging bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, een massage van het gezicht en de decolleté, een masker, serum en een dag- of nachtcrème. Wil je graag jouw wenkbrauwen laten epileren? Dan bieden we je dit gratis bovenop je behandeling aan.

QUICK FACIAL / 45 MINUTEN

Een zalige gelaatsverzorging voor de jongere huid om die te versoepelen en te hydrateren. Dit allemaal dankzij de kracht van Dode Zee-mineralen! 

DETOX PEEL FACIAL / 60 MINUTEN

Detoxen is hot. En ja, ook jouw huid kan zo’n ontgiftingskuur gebruiken. Dat is precies wat deze diepreinigende behandeling voor gestresseerde, overbelaste huid doet. Bij deze behandelingen maken we gebruik van een Bio Peel. Een verwarmde kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht.

GLOW DELUXE FACIAL / 75 MINUTEN

Een intensieve, huidverjongende gelaatsverzorging met een hydraterend en voedend effect. Met deze verzorging verminderen we de eerste tekenen van huidveroudering en verbeteren we de huidstructuur. Dit in combinatie met een Casmara Alginaat masker en een heerlijk hoofd-nek en schoudermassage.

UPLIFT FACIAL / 60 MINUTEN

Een liftende, verstevigende verzorging die de huid een boost aan positieve energie geeft. De cellulaire functies van de huid worden versterkt, waardoor de huid opnieuw gehydrateerd, gevoed en in evenwicht wordt gebracht. 

GOLD DELUXE FACIAL / 75 MINUTEN

De perfecte combinatie tussen wetenschap en natuur. Wel passen we het rimpelontspannende effect van de AHAVA Apple Of Sodom toe om hetzelfde effect te verkrijgen als Botox. Dit in combinatie met een Casmara Alginaat masker en een heerlijk hoofd-nek en schoudermassage. Een heerlijke behandeling wanneer je een belangrijk event in het vooruitzicht hebt of gewoon om jezelf eens in de watten te leggen.

SKIN

Mesoestetic Gelaatsverzorgingen

Pastelle richt zich op huidverbetering. Daarom was een samenwerking met de skincare producten van Mesoestetic een logisch gevolg. Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.
Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van Mesoestetic. Kies een gelaatsverzorging van Mesoestetic op basis van jouw leeftijd, huidtype en huidconditie. Elke verzorging bestaat uit een oppervlakte- en dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, een massage van het gezicht en de decolleté, een masker, serum en een dag- of nachtcrème. Wil je graag jouw wenkbrauwen laten epileren? Dan bieden we je dit gratis bovenop je behandeling aan.

ENERGY C FACIAL / 50 MINUTEN

De Energy C is een Mesoestetic behandeling is voor de huid die zijn glans heeft verloren door bijvoorbeeld blootstelling aan de zon, roken, een streng dieet of stress. Hierdoor oxideert de huid met als gevolg dat het dof en verstikt wordt. Dankzij de dubbele antioxidanten werking van de Energy C worden de vrije radicalen geneutraliseerd en uw celmembranen beschermd.
De antioxiderende eigenschappen van de Energy C werken tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen, zo wordt de voortijdige fotoveroudering voorkomen. Deze behandeling is geschikt tot de leeftijd van 30 jaar. 

COLLAGEN 360° FACIAL / 50 MINUTEN

Collagen 360° is een behandeling uit de cosmedische lijn van Mesoestetic. De producten bevatten marinecollageen. Hierdoor het continue collageenverlies tegen gegaan. Met als gevolg dat de huidelasticiteit en de -versteviging verbetert.
Deze behandeling tovert een verstrakkend en boostend effect op je gelaat.

STEM CELL FACIAL / 50 MINUTEN

Deluxe behandeling van Mesoestetic is een celregenererende anti-agingbehandeling op basis van plantaardige stamcellen. Stimuleert de celregeneratie en verstevigt het bindweefsel. Verbetert de huidkwaliteit en -textuur. Het stamcelextract dat de Stem Cell Facial bevat, toont aan dat het effectief reageert op onze eigen derma-epidermale huidcellen en hierdoor beschermt en reactiveert.
Deze behandeling heeft sterk anti-rimpel effect. 

RADIANCE DNA FACIAL / 50 MINUTEN

De DNA Mesoestetic behandeling is speciaal ontwikkeld voor het reactiveren van de vitale huidfuncties en het versterken van de beschermende huidbarrière. De producten uit de DNA Deluxe lijn van Mesoestetic bevat een krachtig herstelcomplex wat de fibrolaten, collageen en hyaluronzuurproductie verbetert.
Deze behandeling is speciaal ontworpen om het celmetabolisme van de huid te stimuleren en te reactiveren zodat de ouderdomstekenen minder zichtbaar worden.