Bestelling binnen 48u verzonden | Samples bij elke bestelling | Vanaf €100 GRATIS verzending & geschenkje!

  • No products in the cart.
SKIN

Carbon Peeling

Een carbonpeeling is een huidverbeterende lasertechniek die speciaal ontwikkeld is voor wie een onregelmatige huidstructuur, vergrote poriën of acné heeft. Het fijnste aan deze behandeling is dat het een summerproof peeling is. Dat betekent dat je de behandeling het hele jaar door kan boeken zonder downtime én dat we hem kunnen toepassen om de poriën te reinigen die tijdens de zomer door zonnecrème verstopt raken. Het resultaat? Een jonge, frisse en egale huid. De lasertechniek verdampt oneffenheden en reinigt de huid diepgaand. Daarnaast stimuleert het de collageenproductie en remt het de talgproductie (vette huid) af. Je huid voelt strakker aan en acné en pigmentvlekken verminderen.

IS EEN CARBONPEELING VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Ja. Een carbonpeeling kan heel effectief zijn tegen roodheden (couperose), oneffenheden, grove poriën, actieve acné, acnélittekens en huidveroudering op langere termijn (pigmentatie en rimpels). Daarnaast is de peeling voor elk huidtype geschikt omdat we de huid gaan balanceren. Bij een drogere huid gaan we bijvoorbeeld meer werken op het stimuleren van een egaal huidoppervlak.

DOET EEN CARBONPEELING PIJN?

Nee, de behandeling is volledig pijnloos en brengt ook na de behandeling geen zichtbare of voelbare irritatie met zich mee.

WAT IS NA DE BEHANDELING?

Vermijd de directe zon tot 48 uur na de behandeling.

CARBONPEELING-PAKKET

  • In jouw Carbonpeeling-pakket zit een Skintake-huidanalyse vooraleer we van start gaan, zodat we jouw onderliggende huidproblemen in kaart kunnen brengen en gericht advies kunnen geven voor thuisproducten en behandelingen.
  • Koop je voor het eerst een Carbonpeeling-pakket aan? Dan zitten hier altijd aangepaste thuisproducten bij. Wat je thuis elke dag gebruikt is namelijk net zo belangrijk (zij het niet nog belangrijker!) als de behandeling die wij in het salon uitvoeren.
  • Voor de Carbonpeeling-behandelingen maken we een onderscheid tussen opstartsessies en onderhoudssessies. Na drie opstartsessies (van eender welke behandeling) of drie losse sessies van dezelfde behandeling gaan we over naar onderhoudssessies.
  • Een aangekocht pakket met opstart- of onderhoudssessies blijft telkens 12 maanden geldig. Je mag de sessies dus daarbinnen verspreiden.

Tip:

Voor snelle én optimale resultaten kan je een carbon peeling en BB-glow behandeling combineren. De resultaten zijn zo ook langer zichtbaar, omdat we zowel huidverbetering toepassen vanbinnen als vanbuiten.

WIJ ZIJN MET VERLOF!

Vanaf 10 juli t.e.m. 25 juli genieten wij van onze vakantie.

Tijdens deze periode kan je nog steeds producten bestellen.

Jouw bestelling zal verzonden worden van zodra we weer open zijn.

We verwelkomen je heel graag weer vanaf 26 juli.

Bedankt voor het begrip,
Liefs het Pastelle-team