Bestelling binnen 48u verzonden | Samples bij elke bestelling | Vanaf €100 GRATIS verzending & geschenkje!

  • No products in the cart.
SKIN

BB Glow

De BB Glow behandeling is een gelaatsbehandeling die jouw langdurig de healthy glow van een BB-crème geeft. Met behulp van een micro-naald brengen we onderhuids BB-glow ampullen aan. Dit kan in drie verschillende tinten (op basis van je huidskleur) die jouw teint ophelderen. Daarnaast verminderen roodheden en donkere kringen rondom de ogen én verkleinen je poriën aanzienlijk. Sounds like a dream, right?

DOET HET PIJN?

Hoewel het gebruik van een micro-naald je misschien afschrikt, is dat nergens voor nodig. De BB Glow behandeling is, net zoals een andere gelaatsverzorging, een me-time moment dat rust en ontspanning brengt. De behandeling is dus ook volledig pijnloos.

IS BB GLOW PERMANENTE MAKE-UP?

Neen. Anders dan bij permanente make-up wordt er bij de BB Glow-behandeling geen pigment aangebracht. De bestanddelen van de verhelderende BB Glow-ampullen kunnen niet verkleuren onder de zon en je zal er dus nooit lichte vlekjes van ondervinden als je een tintje bruiner kleurt.

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

Hoe lang jouw BB Glow zichtbaar blijft is voor iedere persoon anders en is afhankelijk van je huid. Bij een droge huid is dat zo’n acht maanden, bij een vettere huid eerder vier maanden. Opvallend bij deze behandeling is dat je al meteen resultaat ziet na de eerste sessie, en dat het resultaat en de houdbaarheid versterkt worden na elke daaropvolgende behandeling. Daarom raden we altijd aan om minimaal drie sessies te laten uitvoeren voor een optimaal resultaat.

IS BB GLOW VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Neen. We kunnen de BB Glow-behandeling niet uitvoeren als je:

  • last hebt van actieve acné
  • roaccutane of bloedverdunners neemt
  • zwanger bent of borstvoeding geeft
  • een chemokuur ondergaat
  • een hele donkere huid (type 4 of 5) hebt

MOET IK IETS VOORBEREIDEN?

Kom altijd zonder make-up naar je afspraak voor een BB Glow-behandeling.

WAT IS NA DE BEHANDELING?

Tot 24 uur na de behandeling laat je jouw gezicht niet in contact komen met water (douche, bad, zwembad, gezicht wassen …) en breng je geen make-up aan. Vermijd ook om tot 24 uur na de behandeling je gezicht aan te raken en blijf tot één week na de behandeling uit de zon.

Tip! Huidverbetering van binnen én vanbuiten? Combineer de BB Glow dan met een carbonpeeling. Dit zorgt niet alleen voor een extra glowy resultaat, maar verlengt ook de zichtbare houdbaarheid van jouw BB Glow.

BB GLOW-PAKKET

  • In jouw BB Glow-pakket zit een Skintake-huidanalyse vooraleer we van start gaan, zodat we jouw onderliggende huidproblemen in kaart kunnen brengen en gericht advies kunnen geven voor thuisproducten en behandelingen.
  • Koop je voor het eerst een BB Glow-pakket aan? Dan zitten hier altijd aangepaste thuisproducten bij. Wat je thuis elke dag gebruikt is namelijk net zo belangrijk (zij het niet nog belangrijker!) als de behandeling die wij in het salon uitvoeren.
  • Voor de BB Glow-behandelingen maken we een onderscheid tussen opstartsessies en onderhoudssessies. Na drie opstartsessies (van eender welke behandeling) of drie losse sessies van dezelfde behandeling gaan we over naar onderhoudssessies.
  • Een aangekocht pakket met opstart- of onderhoudssessies blijft telkens 12 maanden geldig. Je mag de sessies dus daarbinnen verspreiden.

TIP!

Voor snelle én optimale resultaten kan je een carbon peeling en BB-glow behandeling combineren. De resultaten zijn zo ook langer zichtbaar, omdat we zowel huidverbetering toepassen vanbinnen als vanbuiten.

WIJ ZIJN MET VERLOF!

Vanaf 10 juli t.e.m. 25 juli genieten wij van onze vakantie.

Tijdens deze periode kan je nog steeds producten bestellen.

Jouw bestelling zal verzonden worden van zodra we weer open zijn.

We verwelkomen je heel graag weer vanaf 26 juli.

Bedankt voor het begrip,
Liefs het Pastelle-team